Поділитись:

На Волині родич вкрав у чоловіка пральну машину, а сусід в сусіда – велосипед

Середа, 04 травня 2022, 13:36
На Волині родич вкрав у чоловіка пральну машину, а сусід в сусіда – велосипед

Фото ілюстративне

На Волині поліцейські встановили особи зловмисників, причетних до низки майнових злочинів. Тепер їм загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі за скоєння крадіжок в умовах воєнного стану.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 3 травня, до ковельських правоохоронців звернувся місцевий мешканець та повідомив про крадіжку пральної машини. Поліцейські оперативно встановили зловмисника, ним виявився раніше судимий родич заявника. Техніку вилучили.

Цього ж дня мешканець Нововолинська заявив про викрадення спортивного велосипеда, який він залишив у під'їзді будинку. Співробітники сектору кримінальної поліції викрили причетного до скоєння правопорушення – 29-річного жителя цієї громади. Чоловік вже мав проблеми із законом.

Окрім цього, правоохоронці встановили зловмисника, який обікрав магазин у Луцьку. Це 55-річний мешканець обласного центру.

Дії зловмисників кваліфікують за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, адже йдеться про крадіжку, вчинену під час воєнного стану. Найсуворіше покарання, що загрожує правопорушникам, 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024