Поділитись:

У Білорусі почали раптову перевірку сил реагування (відео)

Середа, 04 травня 2022, 10:15
У Білорусі почали раптову перевірку сил реагування (відео)

фото ілюстративне 

У Збройних силах Білорусі розпочалася раптова перевірка сил реагування. 

Про це повідомляє Белта з посиланням на пресслужбу міністерства оборони країни.

У ході перевірки військові частини та підрозділи мають відпрацювати приведення в бойову готовність, марш до призначених районів та виконання навчально-бойових завдань. Мета перевірки – оцінка готовності особового складу до оперативного реагування на можливі кризові ситуації. 

Військові частини та підрозділи діятимуть на незнайомих ділянках місцевості в умовах обставин, що швидко змінюються. Склад сил, що залучаються до перевірки, поетапно нарощуватиметься. За даними міноборони, це дозволить перевірити їхню здатність протидіяти військовим загрозам як на землі, так і в повітрі.

“Заходи, що проводяться, є однією з найефективніших форм навчання військ і не несуть жодної загрози ні для європейської спільноти в цілому, ні для сусідніх країн зокрема”, – йдеться у повідомленні відомства.

У ході перевірки планується переміщення значної кількості військової техніки.

Також Генштаб ЗСУ зранку повідомляв про те, що з метою перевірки готовності до виконання завдань за призначенням, один ракетний дивізіон зі складу 465-ї ракетної бригади збройних сил республіки Білорусь здійснює переміщення з пункту постійної дислокації до району призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів