Поділитись:

Російські пропагандисти приписують українським військовим «чорну магію»

Середа, 04 травня 2022, 09:10
Російські пропагандисти приписують українським військовим «чорну магію»

Російське пропагандистське агентство "РИА Новости" звинуватило українських мінометників у заняттях "чорною магією" та підкріпило це коментарем культуролога Катерини Дайс.

Про це пише Українська правда. 

Як інформують пропагандисти РФ, "ознаки заняття чорною магією виявлені в штабі українських мінометників на околиці села Трьохізбенка: адепти потойбічних сил намагалися "освятити" зброю та робили позначки кров'ю".

За їхніми словами, у цьому штабі базувалася військова частина А4472 – і "на його стіні виявлено сатанинську печатку, що викликає асоціації з голлівудськими фільмами про нечисту силу".

Катерина Дайс пояснила:

"Це магічний сигіл (символ), що складається з багатьох ліній, які перетинаються. Що він означає, важко сказати напевно, в ньому можна побачити і перевернутий знак анархії, і частину знаку "СС", руну зиг, вона чітко видна в крайньому лівому секторі кола, і написану німецькою букву івриту "зайн", що означає меч або зброю.

У біблійному івриті Зайн означає "меч", а дієслово "лезаєн" – "озброювати". Можливо, автори заклинання проводили ритуали зміцнення зброї чи "просили" надіслати їм більше зброї".

Зі слів Дайс, "магічна печатка темних сил" поєднує в собі ідеї анархії, зброї та фашистської символіки.

Вона додала, що печатка намальована "унікурсурально", тобто не відриваючи руки, що також видає її окультний характер.

"РИА Новости" додає, що у будівлі серед штабних інструкцій виявили пресреліз українських силовиків із розповіддю про втрати на Донбасі – а на ньому "є смуги від крові, при тому, що в інших місцях ніде подібних слідів немає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
20:15
21 квітня 2024
09 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024
02 квітня 2024
19:38
01 квітня 2024
28 березня 2024
20 березня 2024