Поділитись:

У центрального парку Луцька буде свій адміністратор, – Моклиця

Четвер, 24 листопада 2016, 14:50
У центрального парку Луцька буде свій адміністратор, – Моклиця

Для того, щоб покращити центральний парк міста, у міськраді розробили програму та концепцію розвитку парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Щоб покращити ситуацію в центральному парку, треба сформувати бачення, яким чином від буде розвиватись в найближчі 10-15 років. Про це розповів 24 листопада під час засідання комісії з питань розвитку підприємництва заступник міського голови Юрій Моклиця.

Для підготовки документу проводилось билизько кількох десятків різноманітних зустрічей.

Зі слів Моклиці, структура документа така, що є напрацьовані схеми функціональних зон, а другий додаток – це схема майбутньої інфраструктури парку.

Серед пріоритетів – парковка, пляж та атракціони. Тому парковку вздовж вулиці Глушець зроблять у наступному році, пляж – у 2018 році. Адже щодо пляжу, то тут варто провести чимало серйозних інженерних досліджень.

"Ми пропонуватимемо окремо посаду адміністратора центрального парку, бо це велика територія, і адміністратор буде працювати з іншими суб'єктами господарювання і налагоджувати співпрацю", – сказав Юрій Моклиця.

Він додав, що план дій в них є, але фінансовий план вони конкретно передбачатимуть в програмах і робитимуть їх на два роки.

Надрукувати
мітки:
коментарів