Поділитись:

За вихідні на Волині сталося вісім пожеж на відкритих територіях

Понеділок, 02 травня 2022, 13:51
За вихідні на Волині сталося вісім пожеж на відкритих територіях

За минулі вихідні на Волині рятувальники ліквідували 11 пожеж, з яких 8 – пожежі на відкритих територіях.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

30 квітня рятувальники ліквідували пожежу в господарській будівлі у селі Марковичі Горохівської громади, а в Луцьку на вулиці Ківерцівській – пожежу легкового автомобіля.

У суботу, 30 квітня, рятувальники виїжджали на гасіння пожеж на відкритих територіях – горіло сміття у селах Жидичин, Струмівка й Полонка Луцького району. В усіх випадках пожежі трапилися через необережне поводження з вогнем громадян. У селі Жидичин встановили особу палія.

Через спалювання сухої рослинності громадянкою горіла суха трава на площі півтора гектара біля дачного масиву «Прикордонник» Литовезької громади. 

Цього ж дня працівники місцевої пожежної охорони смт Олика ліквідували горіння сухої трави на площі пів гектара у селі Дідичі Олицької громади.

1 травня о 02:14 рятувальники ліквідували пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Заріччя Колківської громади. Імовірно, горіння виникло через коротке замикання електромережі.

1 травня через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб горіла суха трава на вулиці Заводській у Нововолинську та біля села Березичі Любешівської селищної громади, а також суха трава й чагарники в урочищі Смички біля смт Стара Вижівка. Пожежі ліквідовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів