Поділитись:

У Ковелі атовці їздитимуть безкоштовно у маршрутках

Четвер, 24 листопада 2016, 11:18
У Ковелі атовці їздитимуть безкоштовно у маршрутках

У Ковелі учасники АТО їздитимуть безкоштовно на автобусних маршрутах загального користування.

Про це повідомляє ПроКовель.

З ініціативи міської влади відбалась зустріч з підприємцями-перевізниками та членами громадської організації учасників АТО.

Як зазначив заступник міського голови Андрій Товстига, більшість встановлених державою пільг на користування транспортом фактично реалізуються за рахунок коштів місцевого бюджету та підприємців-перевізників.

У зв'язку з такими змінами у законодавстві в 2016 році виконавчим комітетом міської ради укладено договори на відшкодування витрат за пільгове перевезення громадян автомобільним транспортом з підприємцями-перевізниками: Дикуном А.П. на маршрут № 19 "Сільмаш – Лісництво", ТзОВ "Галактика - Авто" на №1 "вул. Незалежності - Льонзавод", № 7 "Сільмаш – Вокзал – вул. Симоненка (ч/з Пошту)".

У Ковелі також діють угоди, відповідно до яких безкоштовно та бездотаційно на всіх інших напрямках перевозять по місту два пасажири, які мають на це право.

За твердженням члена правління Ковельської міськрайонної ГО учасників АТО Андрія Панасюка, водії часто в грубій формі відмовляють їм в цьому. На його думку, розв'язати цю проблему можна, надавши учасникам АТО адресну грошову допомогу.

Заступник міського голови Ігор Прокопів запропонував підприємцям укласти усну угоду щодо безкоштовного проїзду учасників АТО. Також звернувся з проханням, аби вони провели відповідну роз'яснювальну роботу з водіями про толерантне ставлення до пасажирів пільгових категорій.

Усі підприємці з розумінням поставились до ситуації та погодились забезпечити безкоштовний проїзд учасників АТО на міських маршрутах.

Також вони рекомендували бійцям, у випадках нечемної поведінки водіїв, одразу звертатись до перевізника (контактні дані розміщені в салоні автобуса) або у відділ економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
21 березня 2024
08 березня 2024
14 лютого 2024
09 лютого 2024
07 лютого 2024
10 січня 2024
01 січня 2024
29 грудня 2023
05 грудня 2023