Поділитись:

Харків'янин, ховаючись від обстрілу в підвалі, вкрав мільйон гривень (відео)

Неділя, 01 травня 2022, 21:00

Зловмисник спокусився на сумку жінки, у якій вона тримала всі свої заощадження у сумі 30 тисяч доларів США та 100 тисяч гривень. Поліція повернула гроші власниці.

Про це повідомляє у фейсбуці пресслужба поліції Харківської області.

«Намагався нажитися на чужому горі під час воєнного стану – поліцейські Харкова затримали чоловіка за крадіжку грошей», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 20 квітня до чергової частини відділу поліції в Харківській області надійшло повідомлення від оператора служби 102 про те, що з приміщення підвалу будинку по проспекту Гагаріна, де переховувалась від обстрілів потерпіла, невідомий викрав сумку з грошима.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів працівники сектора кримінальної поліції відділу поліції встановили особу, що скоїла крадіжку. Ним виявився 24-річний мешканець міста Харкова. Він, ховаючись від обстрілу в укритті, прихопив не свою сумку.

«Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі», – зазначено в повідомлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів