Поділитись:

Луцьким підприємцям змінять умови розміщення торгівельних кіосків

Четвер, 24 листопада 2016, 09:46
Луцьким підприємцям змінять умови розміщення торгівельних кіосків

У Луцьку обговорили питання тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

Про це повідомляє відділ управління майном міської комунальної власності.

"Круглий стіл" був проведений за ініціативи розробника проекту рішення – відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради з метою одержання пропозицій та коментарів від громадськості. Учасниками "круглого столу" були підприємці міста Луцька, депутати міської ради, представники громадських організацій, працівники відділів, управлінь, департаментів міської ради.

Під час засідання було запропоновано внести до Положення наступні зміни:

– при укладанні договору та наданні дозволу на розміщення літніх майданчиків враховувати термін, який вказує підприємець у заяві, а не термін, який запропонований у Положенні з 1 квітня по 31 жовтня;

– не укладати договір та не надавати дозвіл на розміщення тимчасових споруд на новий термін підприємцям, які не виконували умови договору;

– для тимчасових споруд, які не здійснюють у зимовий період підприємницьку діяльність, але не демонтують тимчасові споруди, нараховувати плату за користування окремими елементами благоустрою комунальної власності у розмірі 30% від середньомісячної плати.

Надрукувати
мітки:
коментарів