Поділитись:

На Волині переселенці можуть отримати безплатну юридичну консультацію

Неділя, 01 травня 2022, 09:05
На Волині переселенці можуть отримати безплатну юридичну консультацію

На Волині внутрішні переселенці та інші малозахищені верстви населення можуть отримати безплатну правову допомогу в очному режимі та онлайн.

Зокрема, прийом громадян проводиться фахівцями щовівторка з 14:00 до 18:00 години в приміщенні Волинської обласної бібліотеки імені Олени Пчілки за адресою: м.  Луцьк, вул. Шопена, 11, – повідомили у Волинській ОВА.

Попередній запис на прийом також можливий за телефоном: 095 672 61 04.

Окрім того, відтепер залишити своє питання та отримати консультацію від юриста можна за посиланням: https://bit.ly/3OLbN2Y.

Довідково:

Прийом та забезпечення надання безкоштовної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам та малозабезпеченим громадянам з різних питань організували: колцентр Координаційного центру Волинської обласної військової адміністрації за підтримки регіонального координатора взаємодії з громадськістю  Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області,  Ради адвокатів Волинської області, Луцького місцевого центру з надання вторинної безоплатної правової допомоги, юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки, Волинської обласної державної універсальної бібліотеки імені Олени Пчілки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів