Поділитись:

На Запоріжжі українські військові знищили міст, яким ворог постачав техніку з Криму

П'ятниця, 29 квітня 2022, 06:50

Військовослужбовці Сил спеціальних операцій знищили в тилу ворога міст на Півдні України, який був важливим логістичним об'єктом на шляху з окупованого Криму до Мелітополя.

Про це у фейсбуці повідомляє пресслужба командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

«Воїни ССО знищили важливий інфраструктурний об'єкт в тилу ворога на Півдні України й сповільнили забезпечення ворожих підрозділів з кримського напрямку», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, зруйнований міст для росіян був важливим логістичним об'єктом на шляху з окупованого Криму до Мелітополя. Саме тут ворог регулярно перевозив залізницею техніку, боєприпаси із кримського півострова на материкову частину України - в райони, окуповані росіянами. Цей маршрут відігравав важливу роль для нарощування ворожих сил в напрямку Полог, Токмака та Маріуполя.

Враховуючи наближеність мосту до Криму, потребу окупантів у цьому об'єкті, а також великі габарити конструкції, що важко піддається ремонту у разі руйнування, було прийнято рішення про знищення об'єкта. Після ретельного планування операції її вдало виконали бійці Руху опору Сил спеціальних операцій ЗС України, повідомили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня спецпризначенці ліквідували спостережний пункт російських військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів