Поділитись:

Луцький міськрайонний суд не надсилатиме повістки та виконавчі листи поштою

Четвер, 28 квітня 2022, 14:00
Луцький міськрайонний суд не надсилатиме повістки та виконавчі листи поштою

У зв’язку з відсутністю асигнувань на оплату послуг з пересилання поштових відправлень, Луцький міськрайонний суд Волинської області тимчасово призупиняє відправлення поштової кореспонденції.

Отож, з 28 квітня не відправлятимуть поштою копій судових рішень, судові повістки та повідомлення, виконавчі листи тощо, – повідомили в пресслужбі суду. 

Задля своєчасного повідомлення про день та час судових засідань рекомендують громадянам та представникам юридичних осіб:

  • при зверненні до суду зазначати про всі відомі номери засобів зв’язку, офіційні електронні адреси або адреси електронної пошти, номера телефонів власні та інших учасників судової справи;
  • ознайомлюватись з датою призначення справи до розгляду на вебсайті Луцького міськрайонного суду Волинської області у розділі «Громадянам» «Списки судових справ, призначених до розгляду» за посиланням: https://lc.vl.court.gov.ua/sud0308/gromadyanam/csz/;
  • подавати заяви про отримання процесуальних документів електронною поштою;
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд».

Просимо вибачення за тимчасові незручності. Про відновлення відправлення поштової кореспонденції буде повідомлено додатково на вебсайті суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів