Поділитись:

«Карма – штука жорстока», – Подоляк про пожежі в росії

Середа, 27 квітня 2022, 14:40
«Карма – штука жорстока», – Подоляк про пожежі в росії

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк назвав вибухи на російських складах боєприпасів кармою за вторгнення рф в Україну та вбивства окупантами мирних українців. 

Про це повідомляють Українські Національні Новини. 

"Білгородська, воронезька, курська області тепер теж починають активно вивчати таке поняття як "демілітаризація". Роззброєння. У цих російських областях періодично горять великі паливні бази, які забезпечували паливом бронетехніку армії рф, і вибухають склади боєприпасів. З різних причин. І роблять це все активніше та впевненіше", – зазначив Подоляк.

Він додав, що причини руйнування військової інфраструктури у прикордонних областях рф можуть бути абсолютно різними. 

"Як це пояснити? Дуже просто. Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там всіх підряд, масово чавити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати. За такої інтенсивності і обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вийде. І тому роззброєння білгородсько-воронезьких складів-вбивць – абсолютно природний процес. Карма – штука жорстока", – зазначив радник керівника ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
09:00
01 травня 2024
13:01
30 квітня 2024
29 квітня 2024
27 квітня 2024