Поділитись:

Волинські автомобілісти підготували відеозвернення до Володимира Гройсмана

Середа, 23 листопада 2016, 10:13
Волинські автомобілісти підготували відеозвернення до Володимира Гройсмана

Волинські власники автомобілів на іноземній реєстрації спільно з депутатами області підготували відеозвернення до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо зниження вартості розмитнення іноземних авто.

Про це пише "Волинська правда".

Автомайданівець Сергій Поха розповів, що зібралися автомобілісти області під стінами Волинської ОДА для того, аби знайти підтримку серед депутатів. Активісти планують спільно з обранцями громади записати відеозвернення, яке спрямують на адресу Прем'єр-міністра УкраїниВолодимира Гройсмана. У своєму зверненні водії пропонуватимуть прем'єру знизити вартість розмитнення автівок на іноземній реєстрації. Одночасно ці кошти можна буде спрямовувати на ремонт доріг в державі.

"Ми можемо платити офіційні податки, узаконити це і за ці кошти, які ми будемо платити в бюджет, ми можемо зробити дороги. Тобто це буде дуже добре для всіх українців, автомобілістів. Ми хочемо записати відеозвернення з депутатами обласної ради, які підтримують громаду, до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, так як сьогодні (22 листопада, – К.) у нього відбувається зустріч із питань законодавчого вирішення проблем у використанні автомобілів іноземної реєстрації. Ми хочемо заплатити в бюджет гроші, щоб вони надходили за використання цих транспортних засобів", – зазначає автомайданівець.

Депутати на таку ініціативу зголосилися і вирішили підтримати автомобілістів.

Надрукувати
мітки:
коментарів