Поділитись:

В Україні почав курсувати евакуаційний потяг-мінігоспіталь (фото)

Вівторок, 26 квітня 2022, 12:55
В Україні почав курсувати евакуаційний потяг-мінігоспіталь (фото)

В Україні у перший рейс вийшов новий потяг-мінігоспіталь. Він складається з кількох вагонів, зокрема й вагона інтенсивної терапії.

Про це у вівторок, 26 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці Міністерство охорони здоров’я.

«Такий транспорт дозволяє евакуювати з ​​"гарячих" областей України хворих, поранених і травмованих громадян для подальшого спеціалізованого лікування», – пише МОЗ.

На сьогодні спеціальними медичними потягами із зон бойових дій перевезено майже 300 пацієнтів разом з членами їхніх сімей.

У міністерстві також повідомили, що медична гуманітарна організація «Лікарі без кордонів» шукає українських спеціалістів, які мають змогу долучитися до роботи команди евакуаційного потягу. Потреби у медсестрах/медбратах інтенсивної терапії, які легко пристосовуються до роботи у нових умовах та готові працювати у різних регіонах. Бажано, щоб кандидати мали досвід надання допомоги у разі травм, з догляду за пацієнтами після ортопедичних операцій та/або практичні знання в галузі інтенсивної терапії.

В Україні почав курсувати евакуаційний потяг-мінігоспіталь (фото)В Україні почав курсувати евакуаційний потяг-мінігоспіталь (фото)В Україні почав курсувати евакуаційний потяг-мінігоспіталь (фото)В Україні почав курсувати евакуаційний потяг-мінігоспіталь (фото)В Україні почав курсувати евакуаційний потяг-мінігоспіталь (фото)В Україні почав курсувати евакуаційний потяг-мінігоспіталь (фото)В Україні почав курсувати евакуаційний потяг-мінігоспіталь (фото)В Україні почав курсувати евакуаційний потяг-мінігоспіталь (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
10 квітня 2024
04 квітня 2024
27 березня 2024
16 березня 2024
14 березня 2024
02 березня 2024
03 лютого 2024
30 січня 2024
25 січня 2024