Поділитись:

Вибухи у Придністров'ї пошкодили потужні антени, що ретранслюють російське радіо (фото)

Вівторок, 26 квітня 2022, 11:53
Вибухи у Придністров'ї пошкодили потужні антени, що ретранслюють російське радіо (фото)

«МВС» Придністров'я повідомило про два вибухи, що сталися 26 квітня в селищі Маяк Григоріопольського району. Вибухами були пошкоджені дві антени, що ретранслюють радіо рф.

Про це повідомляє «Укрінформ» із посиланням на NewsMaker.

«Вранці 26 квітня в селищі Маяк Григоріопольського району пролунали два вибухи: перший о 6:40, другий о 7:05... За даними на 9-у ранку відомо, що з ладу виведено дві найпотужніші антени: одна мегаватна, друга — напівмегаватна. Обидві ретранслювали радіо рф. Ніхто зі співробітників ПРТЦ (Придністровський радіотелецентр) і місцевих жителів не постраждав», – повідомили у придністровському «МВС».


На місці працюють правоохоронці й аварійні служби Придністров'я. Григоріопольські міліціонери оточили територію радіотелецентру «Маяк», сапери розпочали обстеження всіх об'єктів ПРТЦ.

ПРТЦ збудували наприкінці 60-х років. Він є одним із 14 радіопередаючих центрів колишнього СРСР. Сигнал з ПРТЦ може ретранслюватися до США, на Близький Схід і Латинську Америку.

Вибухи у Придністров'ї пошкодили потужні антени, що ретранслюють російське радіо (фото)Вибухи у Придністров'ї пошкодили потужні антени, що ретранслюють російське радіо (фото)Вибухи у Придністров'ї пошкодили потужні антени, що ретранслюють російське радіо (фото)

Нагадаємо: напередодні у будівлі міністерства державної безпеки самопроголошеного Придністров'я у Тирасполі сталася серія вибухів, жертв немає.

Головне управління розвідки Міноборони України заявило, що вибухи у столиці невизнаної «Придністровської Молдавської республіки» (ПМР) – це спланована провокація російських спецслужб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів