Поділитись:

За добу на Волині у ДТП з мотоциклами загинуло двоє людей

Понеділок, 25 квітня 2022, 10:57
За добу на Волині у ДТП з мотоциклами загинуло двоє людей

Минулими вихідними у автопригодах за участі мотоциклістів двоє людей загинуло, ще одна  особа травмувалася.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Вночі 24 квітня поблизу села Охнівка Володимир-Волинського району 27-річний житель села Стенжаричі, керуючи мотоциклом  ИЖ Юпітер-3,  не вибрав безпечної швидкості руху та в’їхав  у  недіючий блокпост із автомобільних покришок. Внаслідок автопригоди 28-річний пасажир мотоцикла від отриманих травм помер на місці. Водія госпіталізували до лікарні.   

Цього ж дня, близько  20:00 52-річний волинянин, керуючи мотоциклом FORTE по ґрунтовій дорозі в селі Галузія Камінь-Каширського району, не впорався з керуванням, виїхав  за межі проїзної частини та в’їхав у дерево. Внаслідок ДТП водій автомобіля від отриманих травм загинув на місці.

За цими фактами відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Крім цього, у Камінь-Каширському районі 22-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Lifan не впорався з керуванням, упав та отримав тілесні ушкодження. Водій перебував за кермом транспортного засобу у стані алкогольного сп’яніння. Вирішується питання про  внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, що у Рованцях на автомийці трапилась масштабна ДТП за участю кількох автівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
10:16
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:02
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024