Поділитись:

У Луцьку відбудеться регіональний бізнес-форум

Вівторок, 22 листопада 2016, 18:18
У Луцьку відбудеться регіональний бізнес-форум

1 грудня в Луцьку відбудеться перший регіональний бізнес-форум "Україна – країна підприємців", який об'єднає понад 200 молодих підприємців і тих, хто лише мріє про власну справу.

Український союз промисловців і підприємців прагне показати реальні можливості й перспективи для втілення бізнес-ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи та продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу, – повідомляє прес-служба "Приватбанку".

На учасників форуму чекають виступи представників влади та міжнародних організацій, надихаючі історії успіху молодих українських підприємців. Крім того, учасники форуму отримають з перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від спеціалістів з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу діяльності, франчайзингу, електронної комерції тощо.

Серед амбітних планів організаторів програми "Країна підприємців" – проведення низки бізнес-форумів, зокрема в регіонах, покликаних популяризувати культуру підприємництва в Україні.

Участь у форумі – безплатна. Зареєструватися можна на kub.pb.ua.

Форум відбудеться 1 грудня в "Адреналін Сіті" (м. Луцьк, вул. Карбишева,1). Початок о 10:00.

Надрукувати
мітки:
коментарів