Поділитись:

Олександр Вовченко (Лев): «Один ідіот, метр п’ятдесят ростом, губить цілі государства...» (відео)

Неділя, 24 квітня 2022, 11:25
Олександр Вовченко (Лев): «Один ідіот, метр п’ятдесят ростом, губить цілі государства...» (відео)

Як і для всіх українців, війна для командира підрозділу, колишнього начальника Управління патрульної поліції у Волинській області Олександра Вовченка почалася 24 лютого. Він тоді був у відпустці. До початку повномаштабного вторгненя військ ворога, Лев патрулював місто. Проте російська навала змінила його плани та вплинула на бачення ролі поліцейьского. Близько 6 ранку він почув перший вибух у районі аеропорту, одразу поїхав в Ковель по бойовій тривозі.

Олександр народився в Київській області, його мама працює в Києві в лікарні, тому він вирішив їхати в Київ і був готовий виконкувати будь-які команди, незважаючи на те, яку посаду доведеться обіймати. Проте його призначили командиром.

«Перший наш бойовий виїзд був у Пущу-Водицю, і саме там ми почули перші близькі «прильоти». Потім ми повернулися в Київ. А звідти – в Ірпінь», – пригадує Олександр.

На відео він розповідає про те, як разом із побратимами доводилося бороти страх та давати відсіч ворогу.

«Зараз потрібно вижити і вибити орків. Наша держава стала «на носочки», не те що ноги, і стала на рівень вище від деякиї європейських країн. Це побачила і та ж Європа, і весь світ. За прогнозами, хлопці наші витримають. Нам не буде соромно казати, що ми з України. Ця фраза вже набула зовсім іншого значення. Я кажу це і в мене мурашки по шкірі. Патріотизм зашкалює у всіх. Нові будинки відбудуємо разом. Як от до зброї разом стали. Тільки от наші діти назавжди втратили дитинство. А путін і свій народ привів до того, що їхні діти цукор не зможуть поїсти. Один ідіот зростом метр п'ятдесят із старечим маразмом губить цілі государства», – каже Олександр Вовченко.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів