Поділитись:

Дантес зізнався, як вони з Дорофєєвою поділили майно після розлучення

Неділя, 24 квітня 2022, 02:32
Дантес зізнався, як вони з Дорофєєвою поділили майно після розлучення

У березні Дорофєєва та Дантес оголосили, що розлучаються. Як з'ясувалося, вони роз'їхалися ще на початку лютого, але під час війни жили разом. У пари залишився розкішний будинок під Києвом, який вони планують продати, а гроші – поділити.

Про це йдеться у програмі "Слава +" на Люкс ФМ.

З кожним інтерв'ю з'являються все нові й нові подробиці розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої. У розмові зі Славою Дьоміним співак зізнався, що ще на початку лютого з'їхав на орендовану квартиру, бо в січні вони вирішили, що розходяться. Він хотів залишити коханій будинок, але та запропонувала його продати.

Я сказав: «Хочеш, забирай будинок», а Надя каже: «Мені не потрібні ці героїчні вчинки. Ми будували його разом, й ділитимемо теж разом». Ніхто з нас не захотів би залишатися в цьому будинку», – зізнався Дантес.

Він розповів, що 1 березня вони з Дорофєєвою планували вечірку, на якій красиво оголосили б, що розлучаються. Однак плани зірок перекреслила війна, яка їх трохи зблизила.

«Коли почалася війна, ми були поруч, я приїхав додому. Збирали разом речі. І за два тижні таке дивне відчуття, що ми не разом, а начебто разом. Зрозуміли, що картинка нечесна й вирішили жити порізно й під час війни», – поділився Дантес.

Артист додав, що зараз вони з Надею нормально спілкуються, але почуття в нього залишилися. Тож, на відміну від співачки, до нових стосунків він не готовий, як і до офіційного розлучення під час війни.

«Ми взагалі про це не думаємо, ця сторінка в паспорті не тисне на тебе. Я не бачу необхідності робити це прямо зараз, й Надя теж не бачить. Захочемо, зробимо», – заявив Володимир про офіційне розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2024
21 березня 2024
10:26
13 березня 2024
12:20
30 січня 2024
29 грудня 2023
28 листопада 2023
24 листопада 2023
19 жовтня 2023