Поділитись:

росія почала активніше закидати в Україну диверсантів, – МВС

П'ятниця, 22 квітня 2022, 19:51
росія почала активніше закидати в Україну диверсантів, – МВС

росія активізувала закидання в Україну потенційних диверсантів, зокрема членів так званих приватних військових кампаній.

Про це у телеефірі заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, повідомляє Укрінформ.

За словами Єніна, фактично щодня службовці Нацполіції затримують осіб, щодо яких є обґрунтовані підозри вважати їх колаборантами або посібниками ворога. Зокрема, нещодавно на Дніпровщині затримано 4 ймовірних диверсантів.

«За наявною у нас інформацією, ворог активізував закидання потенційних диверсантів, у тому числі і з-поміж членів так званих приватних військових кампаній, на територію України з метою вчинення диверсій і терактів. Саме тому наголошую на потребі пильності і спостережливості», – сказав перший заступник міністра.

Водночас він висловив сподівання, що пасхальні свята пройдуть максимально мирно і спокійно і вдасться уникнути можливих провокацій. За його словами, забезпечення громадської безпеки під час релігійних свят є одним із пріоритетних напрямків діяльності правоохоронців.

«Поліція буде нести посилену службу у зв’язку з християнськими святами, що передують. Хотів би закликати всіх до дотримання режиму комендантської години і так само дослухатися до сирени, яка може сповіщати про повітряну тривогу, навіть попри триваючу службу божу», – зазначив Єнін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів