Поділитись:

У Луцьку запрацювали бригади, які надаватимуть соціально-психологічну допомогу (фото)

Четвер, 21 квітня 2022, 11:30

З 20 квітня в Луцькій громаді при управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради запрацювали дві мобільні бригади, які надаватимуть соціально-психологічну допомогу постраждалим, які пережили насильство, та внутрішньо переміщеним особам, які були вимушені залишити зони бойових дій.

Ці мобільні бригади працюватимуть за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, у координації з Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерством соціальної політики України, – повідомили в пресслужбі Луцькради. 

Унікальність послуг полягає в мобільності їх надання – спеціалістки/-ти бригад мають можливість виїжджати на виклики до найбільш важкодоступних місць, надавати послуги особам, які не мають доступу до закладів чи обмежені у пересуванні з різних причин. Соціально-психологічна допомога буде надаватися як мешканкам/-цям Луцької громади, так і внутрішньо переміщеним особам, що перебувають на її території.

До складу кожної з мобільних бригад входять два фахівці/-чині (психолог/-иня, соціальний/-а працівник/-ця), а також водій з автомобілем.

Контакти мобільних бригад

  • 096 295 05 15
  • 050 145 28 91

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів