Поділитись:

«Укрпошта» припинила продаж марки з кораблем

Середа, 20 квітня 2022, 09:45
«Укрпошта» припинила продаж марки з кораблем

"Укрпошта" зранку 20 квітня припинила продаж марки з російським кораблем, яка викликала неабиякий ажіотаж. Було продано близько 700 тисяч одиниць.

Про це розповів керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський, – пише ТСН. 

"Щоб все було чесно і прозоро 100 000 марок будуть виділені на інтернет-магазин. І, починаючи з четверга, в нашому інтернет-магазині зможуть придбати марки (2 листи на 1 замовлення) ті, хто раніше зробив замовлення в перші дні, а з п’ятниці – будь-які клієнти в Україні чи за її межами. Таким чином ще більше ніж 8300 клієнтів зможуть отримати марки", - пояснив він.

Решта тиражу буде використана для офіційних делегацій, музейних фондів, наших міжнародних зобов’язань в рамках ВПС, та за філателістичними абонементами. 

"Також кожен працівник "Укрпошти" зможе отримати одну марку, що я вважаю правильним, а невелика частина буде виділена на підтримку маркетингових акцій з українськими виробниками та підприємцями", – додав Смілянський.

Він ще раз підкреслив, що додаткового тиражу цієї марки не буде. Але в "Укрпошті" вигадали, як продовжити серію з кораблем. Майки та інші речі з маркою скоро будуть в інтернет-магазині та поштових відділеннях. 

"Будь ласка, не треба займати черги. Єдиний виняток – це наше відділення на Майдані в Києві. Там, з 13:00 сьогодні будуть продаватись марки тим 1500+ клієнтам, хто вчора не зміг їх отримати та записався в список", – зазначив Смелянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів