Поділитись:

Paramount припинить мовлення своїх телеканалів у росії, включно з Nickelodeon та MTV

Вівторок, 19 квітня 2022, 00:54
Paramount припинить мовлення своїх телеканалів у росії, включно з Nickelodeon та MTV

Про зупинення діяльності в Росії Paramount повідомляла ще в середині березня. Тепер стала відомою точна дата, коли компанія припинить мовлення своїх каналів у країні.

Про це повідомило російське видання VC, передає Суспільне.

Стало відомо, що у п'ятницю 15 квітня російські кабельні оператори почали отримувати від компанії Paramount повідомлення про вимкнення її групи каналів з 20 квітня.

До складу Paramount входять розважальні та сімейні канали на кшталт Nickelodeon, Nick Jr., NickToons, Paramount Comedy, а також музичні, зокрема MTV Russia та MTV Live HD.

Раніше аналогічне рішення ухвалила Discovery – компанія зупинила мовлення 15 кабельних каналів, включаючи Discovery Channel та Animal Planet.

Раніше президент і генеральний директор студії Paramount Боб Бакіш повідомив, що компанія призупиняє операції у рф і жертвує мільйон доларів на гуманітарну допомогу Україні.

«Як і багато хто з вас, я уважно стежу за нищівним, неспровокованим вторгненням в Україну. Гуманітарна криза, що виникла в результаті, та її рясні наслідки для життя мільйонів людей по всій Україні, Східній Європі та в самій Росії, є жахливим свідченням», – написав Боб Бакіш 15 березня співробітникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів