Поділитись:

Лучанин знайшов людський череп на березі Омелянівки (фото)

Понеділок, 18 квітня 2022, 20:33
Лучанин знайшов людський череп на березі Омелянівки (фото)

Лучанин Арсен Гребенюк знайшов на березі річки Омелянівки людський череп. 

Моторошна знахідка трапилася на його шляху ще в суботу, 16 квітня. Про це він розповів журналістам сайту луцьких новин «Конкурент». 

За словами Арсена Гребенюка, він натрапив на людські рештки на початку вулиці Чернишевського, навпроти інфекційної лікарні.

«Йдучи там о 15 год., я помітив біля річки Омелянівки, що тече паралельно вулиці, дивний предмет. Спершу подумав, що то маска в вигляді черепа, але вирішив викликати поліцію, щоб розібралися точно. Оскільки я знаю, що в тому районі були бої в Першу світову і недалеко кладовище, то вірогідно, що череп справжній. Невдовзі приїхали поліціянти, спустилися до річки і погодилися, що це дійсно людські останки. За годину приїхали спеціалісти і в присутності мене та двох свідків забрали череп. Це була лицева частина, без передніх зубів. Поліцейський поділився припущенням, що череп принесло водою, коли річка розлилася. В усякому разі, якщо це була жертва злочину, то тепер його можна розслідувати. Якщо ж череп вимило з поховання, то останки, напевне, будуть заново належно поховані», – розповів він. 

Фото Арсена ГребенюкаФото Арсена Гребенюка
 

У поліції Волинської області інцидент підтвердили. За словами пресслужби правоохоронців, на місце виїжджала слідчо-оперативна група. Провели огляд місця події, череп вилучили. Відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка, під час якої будуть з'ясовані обставини цієї події. Після чого буде прийняте процесуальне рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024