Поділитись:

Бояться загинути: російський генералітет немає згоди щодо наступу, – ГУР

Неділя, 17 квітня 2022, 22:38
Бояться загинути: російський генералітет немає згоди щодо наступу, – ГУР

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що серед російського генералітету немає згоди щодо наступальних операцій, бо бояться загинути на полі бою.

Про це Буданов розповів у прямому ефірі національного телемарафону

«Насправді росіяни готуються до вирішальної для них битви (на Донбасі – ред.) Вони дуже сильно поспішають, тому що вони дуже сильно обмежені в часі. Скажімо так, вони дуже хочуть встигнути отримати хоч якусь тактичну перевагу і справжні тактичні здобутки, які зможуть показати як, певною мірою, "виграш" у Росії в цій "спецоперації". Вони поспішають до, скажімо так, Великодня (24 квітня – ред.). Але я вам, скажу так – нічого в них не вийде, нікуди вони не встигнуть і Україна буде відстояна. Можливі певні тактичні перемоги (російських окупантів – ред.). У нас деякі селища переходять з рук у руки по два-три рази на добу. У російського генералітету немає "однорідності" виключно з однієї причини – на даному етапі, точно підтверджено про знищення 8 генералів (збройних сил рф – ред.) І цей фактор насправді лякає дуже багатьох із них», – розповів військовик.

Голова ГУР МО зазначив, що російські генерали побоюються зазнати репресій у разі невдач.

Максимальна концентрація військових засобів окупантів наразі концентрується в околицях міста Ізюм на Харківщині.

Буданов сказав, що в української розвідки немає даних про зменшення угруповання російських окупантів у Маріуполі. За його словами, чисельність підрозділів росіян залишаються такими ж.

Також він не підтвердив інформацію, яку поширювали російські пропагандистські ресурси й міністерство оборони рф, буцімто в небі над Одесою 16 квітня системи ППО росіян збили український транспортний літак із західною зброєю.

Українська розвідка має дані, що в росіян вичерпуються запаси високоточних ракет. Водночас через санкції в окупантів немає можливості налагодити виробництво таких ракет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів