Поділитись:

росіяни готують територію Білорусі для запуску ракет, – Міноборони

Субота, 16 квітня 2022, 15:48
росіяни готують територію Білорусі для запуску ракет, – Міноборони

фото ілюстративне

російські війська активно готуються до нового наступу на сході України, зокрема готують медичну інфраструктуру і територію Білорусі для запуску ракет.

Про це розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр, – повідомляє Українська правда.

Зі слів Ганни Маляр, росіяни не тільки концентрують своє озброєння, військову техніку, особовий склад, але готують і медичну інфраструктуру для допомоги пораненим.

«Вони накопичують провіант, повністю готують територію Білорусі для завдання можливих ракетних ударів. І вони займаються переміщенням військ, змінюють дещо свої стратегії, вишукують у нас слабкі місця, щоб по них вдарити», – зазначила вона.

Відповідаючи на запитання, як росія може відповісти на потоплення крейсера «москва», Маляр зазначила, що «російська армія мстива» і «частину операції проводить емоційно».

«І з великою ймовірністю ці рішення може приймати навіть не військова особа, а цивільна, маю на увазі путіна. Тому що іноді немає військової доцільності в тому, що робиться», – додала вона.

Водночас, зазначила Ганна Маляр, росіяни й так ведуть активну фазу війни проти України і «гатять по всьому сходу ракетами».

«Що вони можуть ще зробити, якщо вони й так ведуть війну?» – зауважила Маляр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів