Поділитись:

Коли у Луцьку запрацюють Sport life і Lime fit

Субота, 16 квітня 2022, 12:33
Коли у Луцьку запрацюють Sport life і Lime fit

Найбільші фітнес-центри Луцька – Sport Life та Lime Fit не відновили роботу. Як переконують адміністрації закладів – це заради безпеки відвідувачів та персоналу.

В коментарі сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» директор клубу Lime Fit Валентин Мельник зазначив, що наразі не готовий сказати, коли заклад відновить роботу.

«На жаль, поки що нічого не можу прокоментувати», – зазначив Валентин Мельник.

На сторінці Lime Fit у Фейсбуці повідомляється, що у приміщенні немає бомбосховища, а під час кожної повітряної тривоги заняття необхідно припиняти. Тож вирішили не відновлювати роботу до завершення воєнного стану в Україні.

Мережа клубів Sport Life частково відновлює роботу. Зокрема, запрацював заклад у Львові. В багатьох інших містах України приміщення Sport Life виконують функції гуманітарних центрів.

«Зараз компанія спрямувала всі ресурси на допомогу переміщеним українцям. Клуби продовжують працювати як волонтерські штаби. Ми стежимо за ситуацією у вашому регіоні, за присутністю персоналу клубів у містах та узгоджуємо дату відкриття клубів. Будь ласка, слідкуйте за нашим сайтом та соцмережами», – йдеться на сторінці мережі Sport Life у Луцьку.

Нагадаємо, що Федерація волейболу України отримала листа від Міжнародної федерації волейболу (ФІВБ), у якому повідомляється, що Україна зіграє на чоловічому чемпіонаті світу-2022 замість росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів