Поділитись:

"Амілі" дали останній шанс (фото, відео)

Субота, 19 листопада 2016, 19:39

19-го листопада підрядна організація "Аміла" розпочала вкладати асфальт на другому відрізку вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському.

Роботи викликали чимало здивувань, адже 8-го листопада компанії заборонили здійснювати роботи з укладання асфальту та зобов'язали найняти субпідрядну організацію, – повідомляє БУГ.

Нагадаємо: 7-го листопада підрядник зняв асфальтне покриття, яке поклав за два дні до того. При здачі другого відрізку якість виконаних робіт була розкритикована місцевою владою та представниками громадськості.

Цього разу за ходом виконання ремонтних робіт спостерігало чимало чиновників: мер міста Петро Саганюк, начальник управління ЖКГ при міськвиконкомі Віктор Фіщук, інженер технагляду Служби автомобільних доріг та заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Андрій Калинюк та чимало мешканців міста.

Провідний інженер технагляду Служби автомобільних доріг у області відмовився коментувати ситуацію та відповідати на запитання журналістів. Додамо, що саме пан Андрій з колегою вже двічі перевіряли якість роботи на першому відрізку вулиці Ковельської. Під час першої перевірки якість робіт їх задовільнила, а інспекцію 18-го листопада відмовились коментувати.

Ситуацію пояснив мер міста. Петро Саганюк розповів, що у Службі автомобільних доріг вирішили "Аміли" дати "останній шанс", аби зробити якісно дорогу. Як пояснив очільник міста, в разі чергового неякісного виконання робіт підрядна організація повторно зніме асфальт.

Надрукувати
мітки:
коментарів