Поділитись:

Ймовірність наднизька, – МВС про застосування росією ядерної зброї

Субота, 16 квітня 2022, 08:47
Ймовірність наднизька, – МВС про застосування росією ядерної зброї

Ймовірність застосування російською федерацією ядерної зброї проти України наднизька.

Про це радник глави Міністерства внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону, – пише Укрінформ. 

«Станом на зараз про жоден ядерний удар не йдеться. Чи можемо ми теоретично виключити це? Ні, на жаль, не можемо, але вірогідність наднизька», – сказав він.

Радник міністра внутрішніх справ зазначив, що російська федерація може застосувати ядерну зброю лише в крайньому разі, тому що після цього від росії можуть відмовитися найближчі союзники, які залишилися після початку повномасштабного вторгнення в Україну, зокрема Китай, Індія, Білорусь.

Окрім цього, Денисенко додав, що наразі росія концентрує свої зусилля на оточенні українських військ та бойових діях у східному регіоні України. Із його слів, основними подіями, за якими спостерігатиме Україна в «найближчі дні, а, може, й тижні», будуть події на Донбасі.

Нагадаємо: президент України Володимир Зеленський попереджав, що країни світу повинні бути готові до того, що рф може застосувати ядерну зброю проти України.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів