Поділитись:

медведєв хоче пускати мігрантів в росію тільки за відбитками пальців

П'ятниця, 15 квітня 2022, 22:42
медведєв хоче пускати мігрантів в росію тільки за відбитками пальців

Заступник голови Ради безпеки рф дмитро медведєв запропонував пускати до росії лише тих іноземців, які здали біометричні дані.

Про це медведєв написав у Telegram.

«На засіданні комісії Ради безпеки рф обговорили створення єдиної сучасної інформаційної системи міграційного обліку.

Ми повинні точно знати, хто, на який термін і з якою метою в'їхав до нашої країни. Причому, з усіма необхідними біометричними даними кожного мігранта. В іншому випадку – відмова у в'їзді або заборона в'їзду на тривалий термін», – повідомив заступник голови Ради безпеки рф.

Як видно з опублікованого відео, медведєв висловився за необхідність ретельніше контролювати потік мігрантів до країни і отримати «усі необхідні відомості» про кожного іноземця, який перетнув кордон.

«Перед профільними відомствами стоять проблеми у цій сфері. Вони поки що не мають достовірної повної статистики про кількість мігрантів у росії. Ця інформація має дуже важливе значення для забезпечення національної безпеки країни. …Особливо у поточній ситуації ми маємо точно розуміти, хто до нас приїжджає і з якими цілями», – сказав він.

Нагадаємо, що на Житомирщині співробітники Служби безпеки України припинили діяльність чергового колаборанта, який стверджував, що обстріли українських міст та сіл російськими окупантами – то фейк, видуманий українською владою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів