Поділитись:

На луцьких клумбах уже висадили півтори тисячі квітів (фото, відео)

П'ятниця, 15 квітня 2022, 09:50

На центральних вулицях міста розпочали квіткового оформлення. Уже висадили півтори тисячі рослин. Частину квітів придбали, а частину виростили самі.

Про це розповіла Суспільному майстриня комунального підприємства "Парки й сквери міста Луцька" Алла Можелюк.

Усього комунальники планують висадити в місті 41 тисячу квітів. Клумби оздоблюють віолами, квітками, що витримують заморозки. На кожній клумбі перед посадкою квітів комунальники спершу готують ґрунт і роблять розмітку.

 

Майстриня підприємства Алла Можелюк каже: на одній з клумб планують створити композиція, яка створить з квітів напис "Я люблю Україну".

"Поєднання жовто-блакитних кольорів. Серце червоного кольору буде присутнє тут на цій великій площі. Серце обрамлене буде українським прапором на білому фоні, - Я люблю Україну", – каже Алла Можелюк.

За потреби комунальники готові їхати садити квіти на визволених від російських військ територіях, – каже озеленювачка Людмила Савчук.

"Готові допомогти вернутися до цивілізації, до того життя, яке було, навіть краще, щоб усе було добре, щоб поверталися наші діти, онуки", – каже жінка.

Зі слів майстрині комунального підприємства "Парки і сквери міста Луцька", цвісти висаджені квіти будуть до кінця червня. Потім висадять нові квіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів