Поділитись:

Що "нарили" в центрі Луцька комунальники (фото)

П'ятниця, 18 листопада 2016, 17:48
Що

Що

Ще на початку тижня комунальники вирили кілька ям поряд з дорогою, яка простягається уздовж вулиці Словацького, що за драмтеатром.

Про ремонтні роботи детально у коментарі "Конкуренту" розповів директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк 18 листопада.

Як виявилося, у цьому місці порвало кабель, котрий постачає електроенергію на контактні мережі, з якими з'єднані тролейбуси. Несправність мережі, таким чином, ставила під загрозу рух громадського транспорту Луцьком. Саме її ремонтом протягом тижня займалися представники підприємства електротранспорту.

Ігор Грицюк зауважив, що повної зупинки тролейбусного руху в місті вдалося уникнути через функціонування додаткових електромереж.

Працівник ЛПЕ зачищає кабельПрацівник ЛПЕ зачищає кабель

Що

Що

Основна причина таких аварій, стверджує керівник підприємства – застарілість мережі. Мовляв, луцькі кабелі лежать під землею вже більше 40 років. Це при тому, що їхній гарантійний термін – 35 років.

Раніше, пригадує посадовець, такий ж випадок трапився на вулиці Парковій. Там несправність вдалося ліквідували.

Зазвичай такі роботи тривають 1-2 дні. Проте на ділянці вулиці Словацького вони дещо затяглися через складність пошуку електромережі.

Зі слів керівника ЛПЕ, роботи повинні були завершити в п'ятницю.

А з понеділка, пообіцяв Ігор Грицюк, ями засиплять і повернуть до первинного стану бруківку.

Що

Що

Що

Що

У пошуках несправного кабеляУ пошуках несправного кабеля

Надрукувати
мітки:
коментарів