Поділитись:

Рівняюсь на людей у підвалах Маріуполя, – луцька психологиня про вигорання

Середа, 13 квітня 2022, 11:22
Рівняюсь на людей у підвалах Маріуполя, – луцька психологиня про вигорання

Луцька психологиня, керівниця Центру психологічної реабілітації учасників бойових дій Олена Зверєва розповіла, як боротися із емоційним вигоранням, займаючись активною волонтерською діяльністю під час війни.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу Конкурент TV.

Олена Звєрєва займається волонтерською діяльністю з 2014 року. Однак, як розповіла психологиня, напрямок діяльності після повномасштабного вторгнення змінився. Адже раніше вона не допомагала цивільним гуманітаркою, сьогодні ж надає й таку допомогу.

Олена Звєрєва розповідає, що її часто «шкодують» знайомі, які хвилюються про те, що вона сильно виснажується. Та вона ділиться секретом про те, як не вигоріти, займаючись активною волонтерською діяльністю.

«Я відповідаю: а кому зараз легше? Хіба легше у Харкові під обстрілами? Я не рівняюся на людей, які зараз собі обирають літні напої. Я рівняюся на людей у підвалах Маріуполя, які діляться останнім», – каже Олена Звєрєва.

Як розповідає психологиня, саме думки про людей, яким зараз набагато гірше, допомагають тримати бойовий тонус і продовжувати працювати на перемогу.

Нагадаємо, що атовці у Луцьку завчасно готувалися до повномасштабного вторгнення росії і блискавичного наступу з Білорусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів