У Луцьку вночі зловили п'яним за кермом священника (відео)

Вівторок, 12 квітня 2022, 11:05

У Луцьку вночі, під час дії комендантської години, зловили п'яним за кермом священника.

Про це повідомило ІА «ВолиньPost» з посиланням на публікацію юриста Артура Мартиросяна, який в якості добровольця бере участь у патрулюванні міста у комендантську годину разом із патрульною поліцією.

Інцидент стався у Луцьку в понеділок, 11 квітня, після 23:00 – патрульні затримали п'яним за кермом настоятеля монастиря Дванадцяти Апостолів Володимир-Волинської єпархії ПЦУ Тараса Ханаса (ігумена Трофима).

Священник відмовився від проходження тесту на стан алкогольного сп'яніння на місці і не поїхав в наркодиспансер, а також не підписав протокол.

У пресслужбі патрульної поліції області підтвердили, що такий випадок був пізно увечері 11 квітня. Чоловік їхав під час дії комендантської години. Відмовився від проходження тесту на стан сп'яніння. На нього склали адміністративний матеріал за статтею 130 КУпАП (Керування у стані сп'яніння). Машину доставили на спецмайданчик.

Нагадаємо: у ніч на 11 квітня в Луцьку зловили двох порушників: один керував автівкою у стані сп'яніння, інший їздив на машині, яка перебуває у розшуку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: