Поділитись:

Мінування і ракетно-бомбові удари: спецслужби рф планують теракти на своїй території

Вівторок, 12 квітня 2022, 11:31
Мінування і ракетно-бомбові удари: спецслужби рф планують теракти на своїй території

фото ілюстративне

Російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також має намір завдати ракетно-бомбові удари по місту Бєлгород чи одному з міст Криму.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор Кирило Буданов, – повідомляється на фейсбук-сторінці відомства.

Кирило Буданов переконаний: провальне виконання плану з мобілізації в росії змушує путінський режим пускати в дію брудні сценарії, щоб емоційно сколихнути російське суспільство і ще більше його консолідувати проти українців.

«Для цього вони планують вибухи в російських житлових будинках чи ракетні обстріли, щоб звинуватити в цьому Збройні сили України та добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину «звірств українських націоналістів». Цілком можливо, що ці теракти подаватимуться як помста українців за Бучу і Краматорськ і як виправдання жорстокості проти українського мирного населення», – підкреслив начальник ГУР.

Зі слів Буданова, останніми днями російська влада дедалі активніше розганяє маховик антиукраїнської істерії.

«У Білгородській і Курській областях активно риються окопи, нагнітається паніка щодо уявного наступу українських добровольчих батальйонів і диверсійних груп», – додав Буданов.

На його думку, дуже символічно, що правління путіна почалося з гебешних терактів проти російських багатоквартирних будинків, які стали підставою для знищення Чечні. А тепер, схоже, воно закінчується тими ж методами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
07:20
10 квітня 2024
06 квітня 2024
03 квітня 2024
24 березня 2024
23 березня 2024
22 березня 2024