Поділитись:

Затримали парочку, яка незаконно перевозила військовозобов'язаних за кордон (фото)

Понеділок, 11 квітня 2022, 18:07
Затримали парочку, яка незаконно перевозила військовозобов'язаних за кордон (фото)

Поліцейські Чернівецької області викрили незаконне переміщення військовозобов'язаних громадян через державний кордон. Вартість нелегального проїзду становила 4 500 доларів США за двох осіб.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.Парочку, яка незаконно перевозила військовозобов'язаних за кордон, затримали у Чернівецькій області (фото)

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області спільно зі слідчими поліції області та працівниками СБУ викрили осіб, які налагодили протиправний бізнес. Правопорушниця підшуковувала військовозобов'язаних чоловіків, які бажали поїхати з України без жодних законних підстав. Перетин державного кордону відбувався через пункт пропуску та так звану "зеленку". 

У понеділок, 11 квітня, двох фігурантів справи затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кошти вилучили на місці події.

Розслідування кримінального провадження проводиться за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Обом фігурантам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі від на строк від семи до дев'яти років. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Чернівецька обласна прокуратура.

Затримали парочку, яка незаконно перевозила військовозобов'язаних за кордон (фото)

Нагадаємо: колишній нардеп Борислав Береза влаштував суперечку з людьми у військовій формі, які прийшли до нього, щоб вручити повістку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024