Поділитись:

Біллі Айліш присвятила українцям пісню «Your Power» зі свого останнього альбому (відео)

Понеділок, 11 квітня 2022, 02:55
Біллі Айліш присвятила українцям пісню «Your Power» зі свого останнього альбому (відео)

До глобальної благодійної кампанії Stand Up For Ukraine приєднується все більше світових знаменитостей. Серед них і американська співачка Біллі Айліш, яка на останньому віртуальному заході в рамках кампанії виконала пісню «Your Power», що увійшла до її останнього альбому Happier Than Ever.

Про це пише Суспільне.

«Ми виконаємо Your Power як заклик до дій, — висловилась вона на початку ролика. — Мільйони українців покинули домівки, тому ми маємо негайно діяти й підтримати цих людей. Всі, хто дивляться це відео, поширюйте інформацію, щоб наші лідери знали й діяли. Ми підтримуємо Україну».

«Your Power – одна з моїх улюблених пісень. Вона розповідає про багато речей, але у цей момент вона найбільше резонує мені зі зловживанням владою, адже це саме те, що ми бачимо зараз й це дуже небезпечно. Немає навіть потреби говорити, як болісно таке зловживання вдарило по Україні. Я не можу зробити багато, але я хочу сказати, що підтримую українців. Ця пісня була для них, я присвячую її народу України».

До заходів у рамках кампанії приєднались також U2, Демі Ловато, Селін Діон, Green Day, Х'ю Джекман, Jonas Brothers, Кеті Перрі та багато інших популярних зірок.

Мадонна та її син Девід Банда «подарували пісню» людям по всьому світу, закликаючи їх надати підтримку Україні. Вона поділилася виступом у своєму Twitter та написала: «Артисти тут, щоб порушити мир!! – Ми виступаємо за Україну, і нам потрібні світові лідери, щоб зробити те саме! Потрібні негайні дії, щоб допомогти переселенцям з України».

Загалом, акція Stand Up For Ukraine зібрала трохи понад 9 мільярдів євро. Ще один мільярд додав ЄБРР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
15 березня 2024
09 березня 2024
27 лютого 2024
31 січня 2024
03 січня 2024
11:28
29 грудня 2023
24 вересня 2023
14 вересня 2023
08 вересня 2023