Поділитись:

Не шкодують ні грошей, ні зв’язків: у росії матері «штурмують» військкомати, щоб забрати синів з війни (аудіозапис)

Неділя, 10 квітня 2022, 10:10
Не шкодують ні грошей, ні зв’язків: у росії матері «штурмують» військкомати, щоб забрати синів з війни (аудіозапис)

фото ілюстративне

Матері російських окупантів почали «штурмувати» військкомати в росії, щоб забрати своїх синів із війни в Україні. Для цього не шкодують ні грошей, ні зв’язків серед військового керівництва.

Доказ цьому – перехоплена СБУ розмова солдата 36-ої окремої мотострілецької бригади рф з дислокацією у Борзі, що в Забайкальському краї.

Це військове формування відзначилося тим, що ще у 2015 році під виглядом «донецьких сепаратистів» воювало проти України. Тож тепер їх кинули під Київ, як досвідчених головорізів. Та цьогорічна зустріч із ЗСУ для багатьох із них стала фатальною.

Мати каже своєму синові, що домовилася з командуванням, щоб його повернули на місце дислокації, де «комиссию 2 дня проходишь и все, увольняешся… без права восстановления обратно».

На заперечення сина, що їх скоро виводитимуть, каже, щоб навіть не сподівався на це: «…не будут выводить, сейчас будете обратно сюда заходить. Это все еще не прекратится, вывозят технику, везут… народ туда. Кто погибший, заменяют вот этими остатками».

Для переконливості наводить масштаби втрат: «…у Юли мужа убили, у Кристины мужа убили, …соседа тоже убили, Вурлов в Сирии даже отслужил, и вот – везут… а Чипа не с тобой? 10 с лишним дней не звонит уже, а Волков не с тобой? Его тоже давно нет. Альбина плачет. Тут уже пол Борзи».

Авжеж, наші ЗСУ знають свою роботу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів