Поділитись:

Волинь може взяти участь у програмі від Google

П'ятниця, 18 листопада 2016, 09:47
Волинь може взяти участь у програмі від Google

Волинська область може долучитися до "Програми цифрового перетворення України" від Google.

Для цього потрібна згода від місцевої влади. Із проханням посприяти у цьому до голови Волинської ОДА звернулася ТОВ "АРТЕФАКТ.СТ", – йдеться на офіційній сторінці компанії у Facebook.

Як йдеться у листі до голови ОДА, компанія "Google Україна" спільно з компанією CFC Colsultin реалізовує в Україні потужний і корисний проект "Програма цифрового перетворення України". В його рамках у багатьох областях України проходять серії навчальних семінарів і тренінгів на тему використання інструментів Google в освіті, управлінні та бізнесі; створення електронних карт регіонів для підвищення їх туристичної і інвестиційної привабливості; аналіз та вдосконалення сайтів установ і організацій регіону; інші практичні заходи, об'єднані принципом "цифрового перетворення.

До цієї програми вже долучилися Одеська, Херсонська, Миколаївська, а також Львівська, Рівненська, Івано-Франківська області.

Втілення відповідної Програми на теренах конкретного регіону можливе за ініціативи місцевих органів влади.

"Саме на їх запрошення спеціалісти Google та партнери можуть приїхати у регіон, організувати тренінги та інші заходи", – зазначають у повідомленні.

Керівник компанії "АРТЕФАКТ.СТ" Андрій Сірук переконаний, що Волинь має потужний інвестиційний, туристичний і бізнесовий потенціал.

"У нашій області – тисячі активних, наполегливих і освічених людей, які прагнуть далі вчитися і розвиватися. Вони є і серед бізнесменів, і серед держслужбовців, і серед студентів. Усім їм будуть дуже корисними заходи Програми цифрового перетворення. Ця Програма підвищить загальний рівень практичних знань, дасть потужний поштовх для впровадження інноваційних технологій в бізнес, освіту, сферу управління. Тож прошу Вас виступити з ініціативою втілення Програми цифрового перетворення від Google на території Волинської області" – звернувся він до Володимира Гунчика.

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024