Поділитись:

Нова «схема»: у Львові затримали зловмисника, який переправляв чоловіків за кордон (фото, відео)

Субота, 09 квітня 2022, 16:51
Нова «схема»: у Львові затримали зловмисника, який переправляв чоловіків за кордон (фото, відео)

ДБР викрило нову схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку за кордон.

Про це у суботу, 9 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці Державного бюро розслідувань.

У Львові ДБР спільно з СБУ затримала чоловіка, який обіцяв за винагороду  допомогти переправити за кордон чоловіка призовного віку. Як встановили слідчі, це був лише один з епізодів «допомоги» замовникам перетнути державний кордон з підробленими документами про непридатність до військової служби. 

Організатор оцінював свої послуги у середньому у $2 000.  Правоохоронці затримали зловмисника під час отримання авансу, за якій він обіцяв допомогти жінці переправити через кордон 20-річного хлопця. 

Встановлюється причетність до незаконної схеми службових осіб  Львівської митниці. 

Правопорушнику повідомили про підозру в сприянні у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави – 198 тис. грн.

Нова «схема»: у Львові затримали зловмисника, який переправляв чоловіків за кордон (фото, відео)Нова «схема»: у Львові затримали зловмисника, який переправляв чоловіків за кордон (фото, відео)Нова «схема»: у Львові затримали зловмисника, який переправляв чоловіків за кордон (фото, відео)Нова «схема»: у Львові затримали зловмисника, який переправляв чоловіків за кордон (фото, відео)Нова «схема»: у Львові затримали зловмисника, який переправляв чоловіків за кордон (фото, відео)Нова «схема»: у Львові затримали зловмисника, який переправляв чоловіків за кордон (фото, відео)

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
22 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024