Поділитись:

Байден засудив ракетний удар росії по вокзалу Краматорська

П'ятниця, 08 квітня 2022, 21:50
Байден засудив ракетний удар росії по вокзалу Краматорська

Президент США Джо Байден засудив ракетний удар по вокзалу Краматорська російськими військами та пообіцяв подальшу підтримку Україні.

Про це він написав у Twitter, повідомляє "Європейська правда".

"Атака на український вокзал – ще одне жахливе злодіяння, вчинене Росією, в ході якого було завдано ударів по мирних жителів, які намагалися евакуюватися і дістатися безпечного місця", – написав Байден.

Він також заявив, що США продовжать допомогу в галузі безпеки та постачання зброї, щоб допомогти Україні захистити свою країну.

"І разом з нашими союзниками та партнерами ми підтримуватимемо зусилля з розслідування цієї атаки, документуючи дії Росії та притягуючи їх до відповідальності. З самого початку моєї адміністрації Сполучені Штати приділяли першочергову увагу доставці критично важливого військового потенціалу Україні, щоб вона могла захистити себе від російської агресії. Весь світ став свідком ефективності цієї зброї", – зазначив Байден.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували балістичною ракетою "Іскандер" залізничний вокзал у Краматорську, у результаті чого загинули десятки людей

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів