Жителі Устилуга заблокували митницю

Четвер, 17 листопада 2016, 16:50

Близько двадцяти чоловік виставили шлагбаум, перекривши в'їзд на митницю. Таким чином молодь намагається врегулювати ситуацію та "розрулити" автомобільний колапс у місті.

Молоді хлопці виставили шлагбаум біля в'їзду на митницю. Між водіями автівок та жителями міста виникають словесні перепалки. Деякі водії залишають чергу, – пише "БУГ".

Вимога жителів Устилуга – відновити сервісну зону в тих межах, у яких вона була.

За ситуацією біля митниці спостерігають голова Володимир-Волинської райради Роман Гук та депутат облради Олексій Панасюк.

Патрульні з Луцька та Володимира-Волинського забезпечують дотримання громадського порядку.

До митного пункту прибув майор прикордонної служби, який пояснив, що відповідно до Закону України "Про Державну прикордонну службу України" не в їхній компетенції контролювати черги, цим мають займатися правоохоронні органи.

Він спростував інформацію про те, що причиною рішення прикордонників залишити пост є виступ нардепа Ігоря Гузя у Верховній Раді.

Начальник Володимир-Волинського відділку поліції Михайло Бобик поінформував, що наряд поліції залишається біля митного пункту до завтра. Питання будуть обговорювати із керівництвом та шукати шляхів для вирішення проблеми.

Мер Віктор Поліщук звернувся до нардепа Гузя з проханням терміново втрутитися у вирішення проблеми переходу "Устилуг-Зосін".

Автомобілі, які утворили двокілометрову чергу, правоохоронці направили в сервісну зону.