Поділитись:

Нерухомість, картини, транспорт: поліція арештувала майно компанії дружини Медведчука (відео)

Четвер, 07 квітня 2022, 18:57

Правоохоронці наклали арешт на три квартири, два майнових комплекси, дороговартісні предмети мистецтва та транспортні засоби товариства, кінцевим бенефіціаром якого є Оксана Марченко – дружина зниклого депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Віктора Медведчука. Вони будуть передані в управління агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Національної поліції України.

У середу, 6 квітня, слідчі, оперативники ДСР та кіберполіції провели санкціоновані судом обшуки за місцями знаходження нерухомості, що зареєстрована на вищезазначене товариство, зокрема і на дачі Медведчука «Ведмежа дубрава». Правоохоронці вилучили понад 300 картин відомих художників (Бокшай, Ерделі, Манайло, Шолтес, Глюк),  снігоходи, квадроцикли та автомобілі. 

Крім того, за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора задоволено клопотання слідчих про арешт трьох квартир та двох майнових комплексів. Також готуються клопотання до суду про накладення арешту на вилучене в ході обшуків майно.

Надалі арештовані активи будуть передані в управління до АРМА.

Кошти, отримані від реалізації арештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відбудови зруйнованої ворогом інфраструктури.

Нагадаємо: наприкінці лютого народний депутат від партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів