Поділитись:

General Motors та Honda розробляють бюджетні електромобілі

Середа, 06 квітня 2022, 02:35
General Motors та Honda розробляють бюджетні електромобілі

Американський і японський автовиробники General Motors і Honda Motor спільно розроблять модельний ряд електрокарів вартістю менш як 30 тисяч доларів.

Про це йдеться у спільному пресрелізі компаній, передає Економічна правда.

«GM і Honda використовують свої передові технології, дизайн та виробничі стратегії для створення доступного та затребуваного електромобіля у всьому світі, включаючи наші ключові ринки у Північній та Південній Америці та Китаї», – заявила голова GM Мері Барра.

Очікується, що компанії розпочнуть масове виробництво у 2027 році.

«Підвищення доступності електромобілів є ключовою проблемою у процесі масової адаптації споживачів до нових технологій. Незважаючи на те, що популярність таких автомобілів зростає, їх, як і раніше, можуть дозволити в основному багатші верстви населення», – йдеться у повідомленні.

GM та Honda домовилися також співпрацювати у питанні розробки нових технологій виробництва акумуляторів для ще більшого зниження вартості електрифікації, покращення технологій керування та підвищення стійкості виробництва.

Згідно з планами GM, компанія має намір до 2025 року виробляти та продавати близько 2 млн електрокарів у світі щорічно. Honda раніше фокусувалася переважно на випуску гібридних автомобілів, але останнім часом почала розширювати пропозицію електрокарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів