Поділитись:

У Луцьку завдяки небайдужим містянам зловили двох зловмисників

Вівторок, 05 квітня 2022, 16:29
У Луцьку завдяки небайдужим містянам зловили двох зловмисників

Завдяки телефонним дзвінкам небайдужих громадян у Луцьку оперативно затримали чоловіка й жінку, яких підозрюють у скоєнні злочинів.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У понеділок, 4 березня, правоохоронці повідомили, що співробітники відділу кримінальної поліції Луцького райуправління поліції встановлюють особи громадян, які можуть бути причетними до скоєння кримінальних правопорушень на території міста. Наступного дня їх вже затримали.

«Усе це – завдяки дзвінкам небайдужих людей», – розповів заступник начальника цього управління Юрій Столярчук.

За його словами, і щодо особи жінки, і щодо особи чоловіка телефонували понад двадцять разів. Усі повідомлення громадян були ретельно перевірені оперативниками.

Особу ймовірної крадійки встановили: вона порушує закон вже не вперше.

Чоловіка ж виявили на одній з вулиць Луцька за адресою, яку вказали небайдужі містяни. При ньому був крадений мобільний телефон.

За всіма фактами триває слідство, розпочате за ст. 185 КК України.

«Наголошуємо, що дзвінки, які громадяни здійснюють до поліції, повідомляючи про особи ймовірно причетних до злочинів, є конфіденційними», – запевнили у пресслужбі поліції.

Нагадаємо: на Ковельщині виявили 83-річну жінку, в якої не було продуктів, а жила вона в бруді та холоді, бо не мала сил подбати про себе самостійно. Її направили в будинок для осіб літнього віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024