Поділитись:

Біля житлових будинків у Луцьку влаштували сміттєзвалища (фото, відео)

Вівторок, 05 квітня 2022, 08:35
Біля житлових будинків у Луцьку влаштували сміттєзвалища (фото, відео)

Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста щоденно на територіях загального користування виявляються факти засмічення побутовими, ремонтними та іншими відходами мешканцями багатоквартирних будинків та суб’єктами господарювання.

5 квітня такі порушення були виявленні за адресами: вул. Арцеулова, 5 та вул. Ковельська, 64, що у місті Луцьку, – повідомили в департаменті мунварти. 

Біля житлових будинків у Луцьку влаштували сміттєзвалища (фото, відео)Біля житлових будинків у Луцьку влаштували сміттєзвалища (фото, відео)Біля житлових будинків у Луцьку влаштували сміттєзвалища (фото, відео) 

Відповідальним особам було видано приписи, відповідно до п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька, на термінове усунення порушень та зобов’язано привести у належний стан засмічені території.

У разі невиконання вимог приписів на порушників будуть складені протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, санкція якої передбачає накладення штрафу на громадян у розмірі від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб та суб'єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви стали свідком порушення Правил благоустрою міста Луцька, просять телефонувати на гарячу лінію ГШР:

  • 067 0000 679
  • 066 102 1 102

Або надсилати інформацію на: Viber, Telegram, WhatsApp.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів