Поділитись:

Постачальники суднового палива припиняють обслуговувати російські судна

Неділя, 03 квітня 2022, 07:55
Постачальники суднового палива припиняють обслуговувати російські судна

Продавці морського палива припинили обслуговувати судна під російським прапором у великих європейських центрах, включаючи Іспанію та Мальту, що стало черговим ударом по експорту москви. 

Про це пишуть Українські Національні Новини з посиланням на Reuters

Втрата доступу до пунктів заправки в Середземному морі створює серйозні логістичні проблеми для російських нафтових танкерів, які прямують з балтійських портів до Азії, а також створює занепокоєння з приводу можливого застрягання в морі з легкозаймистими вантажами, кажуть джерела судноплавства.

Проблеми з оплатою через банківські обмеження також додали ускладнення з угодами з судновим паливом, вартість якого зазвичай оплачується в доларах США.

Одне джерело Reuters повідомило, що кораблі під російським прапором не можуть забезпечити морське паливо на Мальті та Іспанії – усіх основних зонах бункерування або дозаправки в Середземному морі.

"Кільком танкерам довелося здійснити довший шлях, щоб бункерувати в інших країнах після того, як європейські порти відмовилися надати паливо", – повідомило інше джерело Reuters, знайоме з одним із переміщень танкера.

Урядовий чиновник Мальти заявив, що країна не дозволяє судам під російським прапором заходити до своїх портів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів