Поділитись:

За все у рф відповідає влада рф, – Арестович про вибухи у Бєлгороді (відео)

П'ятниця, 01 квітня 2022, 17:58
За все у рф відповідає влада рф, – Арестович про вибухи у Бєлгороді (відео)

Радник Президента України Олексій Арестович прокоментував вибухи на нафтобазі у російському прикордонному місті Бєлгород.

Свій коментар він розмістив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Зранку було багато розмов про те, що у Бєлгороді щось вибухає, горить, якась паніка в них тощо, ловлять Бандеру...

Військово-політичне керівництво України робить усе (...), аби убезпечити Україну – нашу територіальну цілісність, недоторканість, мир і спокій над нашими головами», – сказав він.

Арестович зазначив, що Україна веде оборонні бойові дії на своїй території. А за те, що відбувається на території російської федерації, несе відповідальність керівництво рф, і саме йому потрібно розбиратися, що відбулося у Бєлгороді.

«Може, хтось покурив не у тому місці, може, військові російські саботують виконання наказів, не бажають заходити на українську територію...

У будь-якому випадку, усю відповідальність за усе, що відбувається на території російської федерації, несе керівництво російської федерації – до них усі питання», – заявив Арестович.

Нагадаємо: у ніч з 31 березня на 1 квітня у російському Бєлгороді сталась пожежа на нафтобазі. Губернатор області В'ячеслав Гладков повідомив, що пожежа сталася нібито «внаслідок авіаудару з двох гелікоптерів ЗСУ, які зайшли на територію росії на низькій висоті». 

Надрукувати
мітки:
коментарів