Поділитись:

На Волині зниклу дитину розшукали за 20 хвилин (фото)

Четвер, 31 березня 2022, 12:43
На Волині зниклу дитину розшукали за 20 хвилин (фото)

На Волині на пошуки зниклої 8-річної дівчинки правоохоронцям знадобилось менш як пів години.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Про зникнення 8-річної дівчинки у четвер, 31 березня, о 9:36, повідомила до поліції її мати – мешканка села Любохини, що на Старовижівщині.

Волинянка розповіла, що дитина разом зі своєю тіткою автомобілем вирушила до сусіднього населеного пункту. На декілька хвилин родичка залишила племінницю в авто, аби зайти в магазин, а коли повернулася – її там вже не було.

На пошуки дівчинки було зорієнтовано весь особовий склад старовижівської поліції, поінформовано також територіальну оборону та громадськість. Усі негайно розпочали прочісувати прилеглу територію. Оскільки неподалік озеро та лісовий масив, необхідно було діяти якнайшвидше.

Вже за 20 хвилин зниклу дитину розшукали поблизу. Дівчинка вирішила прогулятися, не попередивши про це нікого. На щастя, з нею все гаразд – життю та здоров’ю нічого не загрожує.

«Просимо дорослих не залишати без нагляду дітей, спілкуватися з ними й пояснювати, що без відома та дозволу рідних не можна залишати будинок та йти гуляти у невідомій місцевості, адже це може бути небезпечно для їх життя і здоров’я», – закликали правоохоронці.

.На Волині зниклу дитину розшукали за 20 хвилин (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів