Поділитись:

росія перекидає війська з Київського та Чернігівського напрямків на схід, – Данілов

Середа, 30 березня 2022, 20:45
росія проводить передислокацію на Київському та Чернігівському напрямках, частина ворожих військових з цих напрямків перекидається на схід України.

Про це під час телемарафону сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передає кореспондент Укрінформу.

«Частина тих людей, які були на Чернігівському та Київському напрямках, на сьогоднішній день передислоковуються, частина з них з'являється на Харківському напрямку і на Донецькому. Там зараз супротивник посилює свої угрупування для того, щоб мати спробу посилити тиск на наших хлопців та дівчат, які боронять нашу країну саме на території Харківської, Донецької, Луганської областей», – заявив Данілов.

Він також зазначив, що зараз росія збирає з усього світу найманців для війни в Україні.

«Можу сказати, що наша розвідка чітко відслідковує, звідки йдуть ці угрупування, більше того, маємо великий обсяг інформації, хто саме входить в ці угрупування. Ми неодноразово казали, що всі, хто на сьогоднішній день прийшов на нашу землю вбивати наших громадян, будуть обов’язково покарані», – сказав секретар РНБО.

Як повідомлялося, напередодні, 29 березня, після завершення раунду перемовин української та російської делегацій у Стамбулі голова російської делегації Володимир Мединський заявив, що російська армія кардинально скоротить наступ на Чернігівському та Київському напрямках.

У Вашингтоні, коментуючи російські заяви, підкреслили, що оцінюватимуть їх не за словами, а за діями. В адміністрації США не виключили, що ці заяви про відведення окремих сил від столиці України є передислокацією військ, а не відведенням, як заявляють у кремлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 лютого 2024
18 січня 2024
03 грудня 2023
01 вересня 2023
01 червня 2023
19 травня 2023
13 травня 2023
11 травня 2023
06 травня 2023